Magnus Månsson ny adm. dir. for Inyett, Vismas selskap for trygge betalinger

Med et helt unikt produkt skaper Inyett trygghet og kontroll for over 10 000 økonomisjefer og økonomer ved å automatisere kontrollen av betalinger og leverandører. I 2020 ble Inyett kjøpt opp av Visma, et av Europas største SaaS-selskaper. Som et neste skritt i vekststrategien ble Magnus Månsson ansatt som ny administrerende direktør.

Inyett er et fantastisk selskap med et unikt produkt. Alle selskaper og organisasjoner må oppdage feil og risikoer som truer virksomheten. Du må kjenne leverandørene og kundene, vite at de du gjør forretninger med, er anstendige, og sikre at betalinger utføres riktig. Her er Inyett en «gamechanger» som vil bidra til videre suksess, sier Magnus.

Menneskelige feil, tekniske feil og svindel når det gjelder leverandører og betalinger, skjer for alle selskaper og fører alltid til alvorlige konsekvenser som man må unngå. Det handler om å hindre at penger går tapt, å fjerne ikke-verdiskapende prosesser og redusere risikoen for manuelle feil. Men det handler først og fremst om å skape kontroll og trygghet for at prosesser og rutiner fungerer og at man fanger opp avvik før det er for sent.

Vi vil vise at det er like selvsagt å bruke Inyetts tjenester til å sikre selskapets betalinger som det er å låse døren til lokalene. Både selskaper og myndigheter må få vite at tjenestene finnes allerede i dag, sier Magnus.

Magnus har lang erfaring innen bank og finansteknologi og har tidligere vært ansatt i Nordea, Swedbank og Zmarta Group. Magnus er også administrerende direktør for Helsingborg-baserte Visma Financial Solutions.

Kontakt

Magnus Månsson / magnus.mansson@inyett.se / +46 702 58 53 47

Om Inyett
Inyett skaper et trygt og sikkert økonomisk klima ved å automatisere kontrollen av leverandørbetalinger og leverandører. Vi hjelper organisasjoner med å unngå unødvendig risiko, utilsiktede feil og ubehagelige svindelforsøk. Inyett ble grunnlagt i 2009 og leverer i dag tjenester til offentlig sektor og over tusen private selskaper i Sverige og Norge. Gå inn på Inyett.se.

Klikk for å teste!

Opprett konto gratis for å teste!

*bare tilgjengelig på svensk

Bestill en tid for spørsmål