Takk! Og god jul.

Vi vil gjerne sende deg en varm takk for tilliten du har vis oss i Inyett, og for at vi har fått være din leverandør. Vi snakker ofte om hvordan det ville vært hvis du som kunde kunne se og høre det som skjer hos Inyett. Høre alle ideene, samtalene, diskusjonene og tankene som bare handler om én ting. Hvordan vi hver eneste time kan jobbe for at tjenestene du bruker skal bli raskere, sikrere, billigere, smartere, lettere og morsommere å bruke.

Viktigheten ved å skape trygghet, kontroll og sikre betalingsløsninger for deg som kunde, har blitt ekstra klart dette året. Forandringene for organisasjoner og selskap har påvirket prosessene og rutinene og gitt kundene våre mange utfordringer. Pågående ambisjoner om å digitalisere og automatisere prosesser, har virkelig fått fart, og risikohåndtering og internkontroll har blitt viktige områder som må forbedres. Det har gitt oss en påminnelse og gitt energi i arbeidet og reisen videre mot å gi deg sikre betalingsløsninger.

Det har vært et spennende år for oss. Vi har lært svært mye. Vi startet det med å kunngjøre at vi hadde blitt et selskap i Visma-familien. For deg som kunde innebærer det at du nå ikke bare har et kjapt, kreativt og smidig vekstselskap som leverandør. Du har også tryggheten fra Europas største programvareselskap når det gjelder sikkerhet, kvalitet, support og kompetanse.

Johan Asplund og hans team i Inyett Dev har mer enn noe annet kjempet for å forberede og forbedre motoren som driver Inyett. Den var god, men vi har utviklet den for å gjøre den klar til neste steg og flere muligheter som vi kommer til å fortelle om i løpet av året som kommer.

Malin, Andreas, Mariola, Emelie, Kicki og Zozo hos Inyett Customer Success har hjulpet våre fantastiske brukere med å finne og trykke på hver eneste knapp i Inyett for å hente ut det meste og beste fra fra tjenestene våre. Hvis du ikke har snakket med dem enda, gjør det, eller bestill opplæring for å fornye kunnskapene dine hvis du trenger det.

Våre fantastiske selgere hos Inyett Sales hatt gleden av å ønske mange nye selskap velkommen til vårt fellesskap. Både innen privat og offentlig sektor. I Sverige hvor vi føler oss hjemme, og i Norge hvor vi virkelig har kommet i gang med reisen vår, med mange kommuner, fylkeskommuner og private selskap som nye kunder.

Hvis vi ser fremover, vil 2021 til å bli et utrolig spennende år med mange ulike nyheter på alle tenkelige områder. Det vil komme nye funksjoner, nye indikatorer og advarsler, nye kilder og flere data som beriker Inyett. Mer service og raskere hjelp, nye grensesnitt og utseender, sammenligninger og statusrapporter... Men mer enn noe annet, en gruppe mennesker bak Inyett som lenger etter å leve opp til din tillit til oss som leverandør.

Vi ønsker deg en god jul og et riktig godt nytt år!
/ Mariola Malecka, Emelie Strömberg, Zozo Noun, Kristina Thim, Malin Jeansson, Andreas Lindell, Andreas Wall, Endis Gasi, Shkumbin Uka, Oskar Fyrgård, Emil Nordin, Fredrik Klarkner, Sebastian Kristensson, Christoffer Persson, John Andersson, Henrik Beijer-Olsen, Louise Sauer, Catherine Borgkvist, Tommie Holmertz, Jacob Ekelund, Johan Asplund, Marcus Alsterfjord, Max Modesto Wallin, Joel Persson, Alexander Wiksköld, Joel Cheng og John Lundin.

 

2020-kollage

 

Klikk for å teste!

Opprett konto gratis for å teste!

*bare tilgjengelig på svensk

Bestill en tid for spørsmål